Beschrijving

DOOR DE ENORME BELANGSTELLING, IS HELAAS DE AGENDA MOMENTEEL GEHEEL GEVULD. RESERVELIJST AANMELDINGEN HELAAS ALLEEN NOG MOGELIJK VIA FUNDA BEZICHTIGINGSAANVRAGEN.
Per 1 mei 2022 beschikbaar! Een gezellige en moderne bovenwoning met ruim dakterras (gedeeld), gelegen aan de Havenstraat om de hoek van het geliefde centrum van Hilversum.

Het centrum van Hilversum beschikt over diverse voorzieningen zoals: winkelcentrum Hilvertshof, diverse horecagelegenheden zoals foodhall Mout, de Vue bioscoop en het station. Uitvalswegen naar A27/A1 zijn uitstekend bereikbaar.

Indeling: gezamenlijke entree, trap naar eerste verdieping, appartementsvoordeur. De ruime en lichte woonkamer is gelegen aan de voorzijde en beschikt over een mooie schouw. De moderne open keuken is in de woonkamer gesitueerd en beschikt over diverse inbouwapparatuur o.a. vaatwasser, inductie-kookplaat en koel-vries combinatie.  
De overloop biedt toegang tot de moderne badkamer met douche, wastafel en toilet. De ruime slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. 
Het appartement beschikt over een aparte bergkast met wasmachine aansluiting. Ook is er een zonnig dakterras dat wordt gedeeld met 1 appartement. 

Bijzonderheden:
- Ruim en zonnig (gedeeld)dakterras;
- Beschikbaar: per 1 mei 2022;
- Huurprijs: EUR 875,- + EUR 50 servicekosten;
- Voorschot g/w/e: €200,-;
- Oppervlakte: ca. 42 m2;
- Huurtermijn: minimaal 12 maanden;
- Gelegen op de eerste etage;
- Twee maanden borg;
- Inkomenseis: 3 x maandhuur bruto.

Deze aanbieding is met zorg samengesteld echter geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van goedkeuring verhuurder.
Derhalve kunnen hier op geen enkele wijze rechten aan worden ontleend.

Kenmerken