Wat kan ik voor jou betekenen?

Verhuur

Een woning verhuren? Het belangrijkste is het vinden van een betrouwbare huurder. Woningverhuur in de vrije sector is een specialisme dat niet onderschat mag worden. Naast de specifieke regelgeving moet je ook inspelen op de meest geschikte doelgroep en de juiste juridische overeenkomsten toe kunnen passen. Het is daarom van belang dat je een makelaar inschakelt die kennis heeft van de markt, een breed netwerk onderhoudt en daarnaast zeer goed op de hoogte is van alle actuele regelgevingen en veranderingen. Om ons aanbod te presenteren maken wij onder andere gebruik van Funda, huurwoningen.nl en Pararius. 

Verkoop

Het verkopen van een woning is een traject waarbij goede begeleiding en kennis van de markt zeker niet mag ontbreken. Tijdens dit traject maken wij naast ons uitgebreide netwerk ook gebruik van een aantrekkelijke woningpresentatie welke door een geschikte fotograaf wordt verzorgt. Daarnaast geven wij full-service begeleiding en wordt je volledig ontzorgt in deze spannende periode. Ieder verkooptraject vergt zijn eigen aanpak, in een persoonlijk gesprek maak ik graag kennis met jullie verwachtingen en leg ik onze werkzaamheden uit. Ons doel is ten allen tijde jou als verkoper te ontzorgen, van de eerste stap van het verkoopproces tot aan de overdracht bij de notaris.

Aanhuur

Wij zijn als verhuurmakelaar actief in de omgeving Gooi & Vechtstreek en zijn gespecialiseerd in het matchen van woningzoekenden met de juiste woning in de vrije sector. Wij verhuren voornamelijk aan particulieren, expats en bedrijven die een huurwoning zoeken.

Zit er geen geschikte woning voor jou bij in onze portefeuille? Dan is het ook mogelijk om ons te laten zoeken naar een geschikte woning buiten onze eigen woningportefeuille. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij ons goed inleven in de specifieke behoeften van een zoeker. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak!

Aankoop

Het aankopen van een woning is een leuk en spannend traject. Goede begeleiding, ervaring, kennis van de huizenmarkt en een groot netwerk spelen hierbij een belangrijke rol. We helpen je graag van begin tot eind bij de zoektocht naar je nieuwe woning. Uiteraard is het ook mogelijk om ons in te schakelen als je al een interessante woning op het oog hebt.

Voor de aankoop van een nieuwe woning kijken en denken we graag objectief met je mee. We maken hierbij gebruik van ons uitgebreide netwerk om het aanbod op Funda voor te kunnen zijn in de omgeving Gooi & Vechtstreek. Gedurende het aankooptraject zorgen we voor een fijne en persoonlijke begeleiding zodat wij het meest geschikte huis vinden waar je je echt thuis zal voelen.