35 234 0090 info@floorrealestate.nl WhatsApp

Waardebepaling Hilversum

De huizenmarkt is er klaar voor, ben jij dat ook? Misschien heb je zelfs al een mooie woning op het oog. Waardebepaling Hilversum? Van harte welkom bij Floor Real Estate. Tegelijkertijd komen er allerlei vragen bij je naar boven wat er bij de verkoop komt kijken, zoals wat is mijn huidige woning eigenlijk waard? Een waardebepaling is een realistische schatting maar verschilt van een taxatie. Zo wordt er bij een taxatie een officiële en erkende vaststelling van de waarde van je woning gedaan. Een waardebepaling is een indicatie wat je woning waard is.

Voordat er een waardebepaling plaats vind, is het van belang om samen een verkennend gesprek te houden. Met een gratis waardebepaling voor je woning in Hilversum, geef ik aan wat jouw woning waard is. Zo herken ik belangrijke factoren voor waardebepaling, zoals de ligging van het huis, het onderhoud van het huis maar ook scholen of winkels in de nabije omgeving. Verder speelt natuurlijk de verkoopstrategie ook een belangrijke rol wanneer het huis daadwerkelijk wordt verkocht.

Op deze manier krijg je een goede berekening van de waarde van jouw huis. Zo weet je de marktwaarde van jouw huis wanneer jouw huis wil verkopen. Dit kan bepalend zijn voor jou om de volgende stap te nemen zoals het kopen van een nieuw huis. Door specifieke kennis van de markt en ervaring in de huizenmarkt van omgeving Hilversum kan ik je zeer doelgericht helpen. Ik bekijk de markt zonder ‘roze bril’. Zo zorg ik dat je geen nare verrassingen achteraf hebt, het verkeerde huis koopt of gewoonweg te veel betaald voor een huis.

Mocht je een huis willen kopen, kan dit natuurlijk ook! Je kunt hier het aanbod van huizen bekijken. Mocht je een andere woning op het oog hebben, vraag naar de mogelijkheden of neem direct contact met mij op. Benieuwd wat je woning waard is? Doe de gratis waardebepaling.  


Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.