Woning verkopen in Hilversum

Verkoop

Het verkopen van een woning is een traject waarbij goede begeleiding en kennis van de markt zeker niet mag ontbreken. Tijdens dit traject maken wij naast ons uitgebreide netwerk ook gebruik van een aantrekkelijke woningpresentatie welke door een geschikte fotograaf wordt verzorgt. Daarnaast geven wij full-service begeleiding en wordt je volledig ontzorgt in deze spannende periode. Ieder verkooptraject vergt zijn eigen aanpak, in een persoonlijk gesprek maak ik graag kennis met jullie verwachtingen en leg ik onze werkzaamheden uit. Ons doel is ten allen tijde jou als verkoper te ontzorgen, van de eerste stap van het verkoopproces tot aan de overdracht bij de notaris.

neem contact met ons op

 

 

Woning verkopen in Hilversum

Wil je jouw woning in de omgeving van Hilversum verkopen? Dan ben je bij Floor Real Estate aan het juiste adres. Ik ben gespecialiseerd in het verkopen van woningen in in Hilversum. Een verkoop is meer dan enkel de woning op Funda zetten. Door goede begeleiding en kennis van de markt ontzorg ik je tijdens de verkoop van jouw eigen woning en kan ik je helpen om een nieuwe woning te kopen in het gebied van Hilversum. Als gecertificeerd VBO-makelaar krijg je gegarandeerd de kwaliteit die je verdient. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

De eerste stap om een woning te verkopen begint met een fijne kennismaking. Tijdens de kennismaking kan ik een gratis waardepaling uitvoeren, zodat je een juist beeld krijgt van jouw huidige woningwaarde. Vervolgens maken we samen een plan van aanpak, want een goede verkoop heeft strategie en aandacht nodig. Zo wordt je volledig meegenomen in het proces om samen voor het optimale resultaat te gaan voor de verkoop van jouw huis in Hilversum. Door mijn expertise weet ik de juiste klanten te bereiken en sta je sterk in de onderhandelingen. Floor Real Estate is een makelaarskantoor met specifieke kennis om een woning te kopen en te verkopen in het gebied van Hilversum. Wil je meer over mij lezen klik dan hier. Zo heb ik een persoonlijke aanpak en houd ik je altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de spannende tijd van het verkopen van jouw woning. Zo kun je de verschillende reviews bekijken van mensen waarbij zij onlangs een woning gekocht of verkocht hebben. Om verschillende voorbeelden te bekijken van woningen die zijn verkocht, kun je hier terecht. Tijdens het verkoop- of aankooptraject zet ik mij volledig voor je in, zelfs nadat jouw huis is verkocht of gekocht.